Mladí veriaci sa už môžu registrovať na Národné stretnutie mládeže R13

16.02.2013 Bratislava

Bratislava 15. februára (TASR) - Mladí veriaci sa už môžu registrovať na Národné stretnutie mládeže R13, ktoré sa uskutoční od 26. do 28. júla v Ružomberku. Podujatie je alternatívou pre tých, ktorí nemôžu cestovať koncom júla na Svetové dni mládeže do brazílskeho Ria de Janeira.

Registráciu spustila Rada pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska a nezisková organizácia Kanet. Záujemcom zabezpečujú nielen registráciu, ale aj prípravu, program, ubytovanie a stravu. Registrovať sa záujemcovia môžu vyplnením záväzného formulára na stránke www.rio13.sk do 20. júla 2013. Po tomto termíne sa dá registrovať už len na mieste v deň konania R13.

"Ponúkame dva varianty registrácie na R13 - základný balík spojený s programom a ubytovaním a kompletný, ku ktorému je navyše i strava," hovorí Ondrej Chrvala, ktorý je zodpovedný za prípravu národného stretnutia. "Do 28. februára platí akcia, že kompletný balíček, ktorý zahŕňa program s ubytovaním a stravu, je možné získať za cenu základného, čo znamená, že stravu majú títo účastníci zadarmo," dodáva Chrvala. Účastníci mladší ako 18 rokov, musia mať od svojich zákonných zástupcov splnomocnenie, ktoré nájdu na stránke www.rio13.sk.

Spustenie registrácie je súčasťou prípravy na R13. Ďalšie informácie o registrácii a celkovej organizácii R13 si budú môcť záujemcovia vyhľadať na stránke www.rio13.sk. Bližšie informácie o registrácii poskytne tím aj prostredníctvom e-mailu na adrese registraciaR13@rio13.sk alebo telefonicky na čísle 0904 738 895.

TASR informácie poskytol Komunikačný tím SDM 2013.
 

Vyberte región